Το βίντεο είναι απόσπασμα από τοπική τηλεοπτική εκπομπή που είχε μεταδοθεί το προηγούμενο διάστημα. Και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δρ. Κωνσταντίνου Μουρούτη «Η καζεΐνη είναι η πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται ως ισχυρή κόλλα σε ξυλουργικές εργασίες. Οι επιπλοποιοί τη λατρεύουν ως συστατικό.
Η καζεΐνη στο αγελαδινό γάλα είναι 300% περισσότερη απ’ ότι η καζεΐνη στο μητρικό γάλα, αυτά είναι μερικά από τα όσο ισχυρίζεται ο Καθηγητής…
Φυσικά δεν είμαι γιατρός άλλα και δεν ενστερνίζομαι τις απόψεις του κ. Κωνσταντίνου Μουρούτη 100%, αλλά το αυτό που μπορώ να πω και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει παραπάνω ψάξιμο!
Ακολουθήστε μας!