Ο Τζόνα Ρέιντερ, τελειόφοιτος του πανεπιστημίου Κολούμπια άνοιξε το πιο πρωτότυπο εστιατόριο στο δωμάτιο του μέσα στη φοιτητική εστία. Οι τιμές είναι λογικές, από 10 έως 20 ευρώ για ένα μενού που περιλαμβάνει από 5 έως 6 πιάτα .
Ο Ρέιντερ μαγειρεύει στην κοινόχρηστη κουζίνα για τέσσερα άτομα τη φορά ενώ το τραπέζι «διπλώνει» με αριθμητική πρόοδο.
Το μικρό μέγεθος δεν στάθηκε ικανό να στερήσει από το εστιατόριο μια εξίσου μικρή ονομασία.
Ακολουθήστε μας!